Αγγλοελληνικό λεξικό τηλεπικοινωνιακών όρων - Χρηστίδου, Σοφία (Εκδόσεις Τζιόλα, 2016)
Καλύπτει όρους Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, καθώς επίσης των Ψηφιακών και Δορυφορικών Επικοινωνιών, Οπτικών Ινών, Κεραιών, Επικοινωνιακών Πρωτοκόλλων και των Ραντάρ.