Η καλή μάγισσα και το Ρεβιθοχωριό - Καφάσης, Περικλής (Διάπλαση, 2016)
Μία μάγισσα καλή, μες στο σπίτι της κλεισμένη, ψάχνει πώς ν' αγαπηθεί κι είναι στεναχωρημένη. Το γλυκό της ξωτικό μονομιάς τη βοηθάει, και ταξίδι μαγικό με τη σκούπα ξεκινάει. Μπροστά της εμφανίζεται, στα μάτια της μικρό, το άσημο και ξεχασμένο Ρεβιθοχωριό. Τέτοιο μπλέξιμο αρχίζει που σου φεύγουν τα μυαλά μέχρι που άξαφνα γνωρίζει τον ρεβιθοβασιλιά! Γέλια, αστεία και χαρές τρύπωσαν στην ιστορία και η καρδιά της μάγισσας γέμισε μ' ευτυχία! Μια ευρηµατική όσο και διασκεδαστική ιστορία για τους αδικηµένους των παραµυθιών, που αποδεικνύει ότι η «µυστική συνταγή» της αγάπης και της ευτυχίας ξεκινάει από την ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ!