Ο θυμωμένος Κνουτ - Scheiber - Wicke, Edith (Διάπλαση, 2016)
Ξαφνικά το πυροσβεστικό αυτοκίνητο του Κνουτ σταµατάει να λειτουργεί. Ο Κνουτ θυµώνει! Φωνάζει, χτυπιέται, πετάει τα παιχνίδια του στον καλύτερό του φίλο, τον γάτο Γκρίζλι. Όταν όµως εξατµίζεται ο θυµός, έχει εξαφανιστεί και ο Γκρίζλι. Και τώρα; Τι µπορεί να κάνει κανείς όταν έρχεται αυτός ο θυµός; Ένα παραμύθι για τον θυμό, με συμβουλές για την εκτόνωσή του.