Ομηρικές λέξεις - Φυτούση, Ζωή (Πνοές Λόγου και Τέχνης, 2016)
Η αγάπη μου για την Ελληνική Γλώσσα με έκανε να σκύψω με μεγάλη υπομονή στο "Ομηρικό Λεξικό" του Ι. Πανταζίδη, το οποίο εκδόθηκε "Εν Αθήναις τη 24 Νοεμβρίου 1872" και μέσα από δέκα χιλιάδες οκτακόσιες πενήντα πέντε (10.855) Ομηρικές λέξεις ξεχώρισα τρεις χιλιάδες πενήντα πέντε (3.055) που χρησιμοποιεί ο λαός μας μέχρι και σήμερα. Αυτό σαν μια απάντησή μου σε όλους αυτούς που τολμούν να λένε πως η νεοελληνική γλώσσα δεν έχει σχέση ή δεν είναι συνέχεια της Ομηρικής.