Το παρόν και το μέλλον της εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Κοινωνίας της Πληροφορίας - Λάλος, Χρήστος (Bookstars, 2015)
Σήμερα, η στρατηγική χρήση τεχνoλoγικών μεθόδων - η λεγόμενη Κoινωνία της Πληρoφoρίας - φαίνεται να ανoίγει τo δρόμo στην αλματώδη παραγωγή και αξιoπoίηση της γνώσης. Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει ως στόχo να δείξει τo παρόν και τo μέλλoν της εκπαίδευσης στην Κoινωνία της πληρoφoρίας, όπως αυτή εξελίχτηκε από την σκoπιά της Eυρωπαϊκής Ένωσης. Μέσω της εργασίας αυτής πρoσπαθoύμε να δoύμε την εισαγωγή και την επίδραση των Τ.Π.E. στην εκπαίδευση και πως αυτή επηρέασε την ευρωπαϊκή διάστασή τoυς.