Η κληρονομιά του αρχαίου κόσμου. - De Burgh, William George, 1866-1943 (Μένανδρος, 2010)
Tο συλλεκτικό 4τομο έργο με χρηστικότατη μορφή, διαστάσεων 31×30 εκ., έμπλεο μουσειακών φωτογραφιών, οδηγεί τον αναγνώστη στη διαχρονικότητα των Πολιτισμών από την αρχαία Ανατολή, την Ελλάδα, τη Ρώμη, ενώ καταλήγει στην Ύστερη Αρχαιότητα και τον Μεσαίωνα.