Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια. - Καραΐσκου, Χρυσάνθη (Διάπλαση, 2006)
Με πολύ απλό λόγο -σαν αφήγηση- μας θυμίζει ο πρώτος τόμος αυτής της έκδοσης, τέσσερα παραδοσιακά παραμύθια που μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων. Περιέχει τα παραμύθια: "Η Πούλια και ο Αυγερινός", "Ο Σπανός κι ο Δράκος", "Το χρυσόψαρο", "Ο Δεκατρής"