Οι ανύπαρκτες : Λίντια Γκόλντμπλατ και Τζούλι Γκράχαμ-Τσανγκ. - Ignatow, Amy (Ψυχογιός, 2015)
Η Λίντια και η Τζούλι πέρασαν δύο σχολικές χρονιές γεμάτες περιπέτεια, αναζητώντας τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα που πλησιάζει το τέλος της Β' Γυμνασίου, η ζωή τους δείχνει επιτέλους να σταθεροποιείται και να αποκτάει έναν ήρεμο ρυθμό. Ώσπου... συντελείται η καταστροφή! Στην κυριολεξία. Την ειρηνική ζωή του Γυμνασίου Χάμλιν θα έρθει να διαταράξει η είδηση ότι οι μαθητές θα πρέπει να φιλοξενήσουν άλλους, άγνωστους μαθητές που έχασαν το σχολείο τους σε μια τραγική πυρκαγιά. Η εξωτερική απειλή θα ενώσει όλα τα παιδιά του Χάμλιν ενάντια στον κοινό εχθρό - για λίγο. Μέχρι που κάποιος βρίσκει το λεύκωμα της Τζούλι και της Λίντια και αρχίζει να κολλάει στο σχολείο μερικές από τις πιο προσωπικές σκέψεις των κοριτσιών. Από τότε κανείς δε θέλει να τις ξέρει πια. Και ενώ ο μεγάλος χορός των δύο σχολείων πλησιάζει, οι δύο φίλες θα κινήσουν γη και ουρανό για να σταματήσουν τον πόλεμο ανάμεσα στα δύο σχολεία και να αποκαταστήσουν την «πληγωμένη» τους φήμη.