Οι ανύπαρκτες : Λίντια Γκόλντμπλατ και Τζούλι Γκράχαμ-Τσανγκ. - Ignatow, Amy (Ψυχογιός, 2014)
Ο έρωτας είναι μεταδοτικός! Η Τζούλι και ο Ρόλαντ είναι πλέον «επίσημο» ζευγάρι, το οποίο σημαίνει ότι... ε, καλά, δεν είναι ακριβώς σίγουροι τι σημαίνει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η σχέση έχει οδηγήσει τον Ντάντη στην παράνοια! Τα κορίτσια ζητούν απεγνωσμένα συμβουλές για τα ερωτικά τους, όμως οι απαντήσεις που παίρνουν δεν είναι πάντοτε αξιόπιστες. Στο μεταξύ, η μαμά της Λίντια ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Έρικ (τον προπονητή ποδοσφαίρου της Λίντια από την Αγγλία), γεγονός το οποίο δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα στη Λίντια και στην αδελφή της, Μέλοντι. Με τον γάμο προ των πυλών, τα κορίτσια πρέπει να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τις αναπόφευκτες αλλαγές - και να αποδεχτούν ότι, ακόμη κι αν οι αλλαγές δεν είναι αυτές που περίμεναν, η ζωή τους μπορεί και πάλι να πάρει καλό δρόμο, αρκεί να έχουν καλούς φίλους να τους στηρίζουν. Το έκτο βιβλίο της σειράς Οι Ανύπαρκτες, με ακόμη πιο φοβερές περιπέτειες και τρελά απρόοπτα.