Οι ανύπαρκτες : Λίντια Γκόλντμπλατ και Τζούλι Γκράχαμ-Τσανγκ. - Ignatow, Amy (Ψυχογιός, 2012)
Οι κολλητές Λίντια Γκόλντμπλατ και Τζούλι Γκράχαμ-Τσανγκ είναι έτοιμες για το γυμνάσιο. Αλλά προτού βάλουν σε εφαρμογή όλα όσα έχουν μάθει για το πώς να γίνουν διάσημες, μια τραγωδία τις χτυπά αναπάντεχα: η μαμά της Λίντια αποφασίζει να μετακομίσουν οικογενειακώς στο Λονδίνο για έξι ολόκληρους μήνες! Για πρώτη φορά οι φιλενάδες χωρίζουν και πρέπει να μάθουν να τα βγάζουν πέρα μόνες τους. Θα καταφέρουν, άραγε, να κρατήσουν δυνατή την εξ αποστάσεως φιλία τους; Το δεύτερο βιβλίο της σειράς Οι Ανύπαρκτες, με ακόμη πιο ξεκαρδιστικές περιπέτειες και απροσδόκητα περιστατικά.