Τσιμπιτσούξ και Τσιμπινέλα - Τριβιζάς, Ευγένιος, 1946- (Χίλιες και μία καληνύχτες, 2016)
Ο Τσιµπιτσούξ το µικρό σκαντζοχοιράκι νιώθει µια πολύ µεγάλη λύπη. Ο Πιρπιρίνος Πλουµ Παπαρδελίνος, ο κίτρινος παπαγάλος µε το πορτοκαλί λοφίο και την παρδαλή ουρά που κάθεται σε µια γαλάζια κουµαριά, τον συµβουλεύει ότι για να του περάσει η λύπη πρέπει να τον πάρει κάποιος αγκαλιά και να του δώσει ένα, ή µάλλον δύο, ή µάλλον τρία, ή µάλλον τέσσερα φιλιά. Έτσι ξεκινάει µια περιπετειώδης αναζήτηση αγκαλιάς σε λιβάδια µε κόκκινες τουλίπες, σε λίµνες µε καραµελένιες γεφυρούλες, σε δάση µε βατοµουριές και πόλεις µε ξεχασµένες µαριονέτες. Μια συναρπαστική αναζήτηση µε αλλεπάλληλες απογοητεύσεις αλλά και µια υπέροχη έκπληξη!