Οι ανύπαρκτες : Λίντια Γκόλντμπλατ και Τζούλι Γκράχαμ-Τσανγκ. - Ignatow, Amy (Ψυχογιός, 2015)
Η Λίντια Γκόλντμπλατ και η Τζούλι Γκράχαμ-Τσανγκ είναι κολλητές φίλες και έχουν βάλει στόχο να σπάσουν τον κώδικα των Σταρ του σχολείου. Μέσα από την προσεκτική παρατήρηση των συμμαθητριών τους και με ριψοκίνδυνους πειραματισμούς, σχεδιάζουν να ξεκινήσουν το γυμνάσιο στην κορυφή της ιεραρχικής τάξης. Για έναν περίεργο λόγο, όμως, δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά. Και το χειρότερο είναι ότι, όσο περνάει η χρονιά, δείχνουν να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το στόχο τους... αλλά και η μία από την άλλη. Το πρώτο βιβλίο της σειράς Οι Ανύπαρκτες θα σας θυμίσει τον Σπασίκλα και την Ξενέρωτη, και θα σας κάνει να κρατάτε την κοιλιά σας από τα γέλια!