Ένα τρίγωνο στην χώρα των κύκλων - Σακελλαρίδης, Γιώργος (Διάπλαση, 2016)
Στων κύκλων τη χώρα, για κακή του ώρα, βρέθηκε ένα τρίγωνο. Πω πω πω! Αλίμονο! Ένα τρίγωνο «μετανάστης», «ξένος», στη χώρα των κύκλων... Είναι άραγε η διαφορετικότητα «πλούτος» ή πρόβλημα; Μήπως ο καθένας είναι και «ξένος» και μοναδικός σε όλο τον κόσμο; Ένα βιβλίο με CD, ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία.