Γουίντερ : η τετραλογία της σελήνης. - Meyer, Marissa (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και νέους : Μυθιστορήματα φαντασίας / Πατάκης, 2016)
O λαός της Λούνα λατρεύει την πριγκίπισσα Γουίντερ για τη χάρη και την καλοσύνη της και, παρά τις ουλές στο πρόσωπό της, η ομορφιά της λέγεται ότι είναι ακόμα πιο συγκλονιστική από της μητριάς της, της βασίλισσας Λεβάνα. Η Γουίντερ απεχθάνεται τη μητριά της και ξέρει ότι η Λεβάνα δεν εγκρίνει τα αισθήματά της για τον Γιάκιν, τον παιδικό φίλο της και γοητευτικό φρουρό του παλατιού. Όμως η Γουίντερ δεν είναι τόσο αδύναμη όσο πιστεύει η Λεβάνα και υπονομεύει τις επιθυμίες της μητριάς της για χρόνια. Μαζί με τη Σίντερ και τους συμμάχους της, η Γουίντερ έχει τη δύναμη να ξεκινήσει μια επανάσταση και να κερδίσει έναν πόλεμο που μαίνεται εδώ και πολύ καιρό. Μπορούν η Σίντερ, η Σκάρλετ, η Κρες και η Γουίντερ να νικήσουν τη Λεβάνα και να ζήσουν καλά κι εμείς καλύτερα; Το τελευταίο μέρος της Τετραλογίας της Σελήνης - ένα αριστούργημα!