Το χάλκινο γάντι. - Black, Holly (Μικρή πυξίδα, 2016)
Οι καλοκαιρινές διακοπές του Κάλουμ Χαντ δεν είναι όπως των άλλων παιδιών. Ο καλύτερος φίλος του είναι ένας λύκος, ο Όλεθρος, ενώ ο πατέρας του τον υποψιάζεται ότι είναι σατανικός. Δεν είναι εύκολο για τον Καλ... Και γίνεται ακόμη δυσκολότερο όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του ίσως προσπαθεί κρυφά να καταστρέψει αυτόν και τον Όλεθρο. Ο Καλ καταφεύγει στο Ματζιστέριουμ. Αλλά κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Το Άλκαχεστ, ένα χάλκινο γάντι που μπορεί να αφαιρεί τη μαγεία, έχει κλαπεί. Και προσπαθώντας να βρουν τον ένοχο, ο Καλ, ο Ααρόν και η Ταμάρα αφυπνίζουν κάποιους επικίνδυνους εχθρούς και πλησιάζουν σε μια ακόμη πιο επικίνδυνη αλήθεια. Καθώς τα μυστήρια του Ματζιστέριουμ γίνονται όλο και πιο σκοτεινά, η Χόλι Μπλακ και η Κασάντρα Κλερ οδηγούν τους αναγνώστες σ' ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τον προσωπικό αγώνα ενός αγοριού και τη μοίρα ενός ολόκληρου κόσμου.