Ο τελευταίος πανικός : αποτελεσματική διαχείριση των κρίσεων πανικού - Πλωμαρίτου, Βασιλική (Γρηγόρης, 2016)
Στο βιβλίο αυτό θα προσπαθήσω με απλό τρόπο να σας εξηγήσω τι είναι πανικός, πώς αρχίζει και αναπτύσσεται και πώς θεραπεύεται. Οι κρίσεις πανικού σάς παραλύουν και σας εμποδίζουν να ζήσετε. Νιώθετε ότι ασκούν επιρροή στον συναισθηματικό, κοινωνικό και επαγγελματικό σας κόσμο και αφαιρούν το νόημα από κάθε στιγμή της ζωής σας. Κατανοώ ότι θέλετε να απελευθερωθείτε απ' όλα αυτά τα συναισθήματα (και τα συμπτώματα) αλλά και από τις αγωνιώδεις σκέψεις που καλπάζουν στο μυαλό σας αφού αισθάνεστε αιχμάλωτοι σε μία κατάσταση που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Θα νιώσετε καλύτερα συναισθηματικά αλλά και γνωσιακά αφού θα μάθετε ορισμένες ικανότητες αυτοβοήθειας. Αν ακολουθήσετε τις τεχνικές αντιμετώπισης του βιβλίου, τότε όχι μόνο θα τα καταφέρετε, αλλά θα αρχίσετε να νιώθετε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Θα νιώσετε ασφαλείς για το αύριο και έτοιμοι να χαρείτε και να απολαύσετε το σήμερα. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία! Βασιλική Πλωμαρίτου