Πάρε την τελευταία σου ανάσα - Child, Lauren (Ντετέκτιβ Ρούμπυ Ρέντφορτ, 2014)
Γνωρίστε τη Ρούμπυ Ρέντφορτ. Την εξυπνότερη μυστική πράκτορα του κόσμου! «Μην ανησυχείς, Ρέντφορτ» είπε ο εκπαιδευτής γελώντας πονηρά. «Το θεωρώ απίθανο να προτιμήσουν εσένα για μεζέ είσαι πολύ μικρή για τα κυβικά τους!» «Από την άλλη» είπε ένας άλλος εκπαιδευόμενος δύτης «ίσως η Ρέντφορτ να είναι το ιδανικό μεζεδάκι!». «Χα χα τι αστείο!» είπε η Ρούμπυ. Κατέβασε τη μάσκα της και βούτηξε με την πλάτη από τη βάρκα. Η Ρούμπυ Ρέντφορτ δε φοβόταν τους καρχαρίες. Όχι ακόμα τουλάχιστον.