Κρατύλος : περί ορθότητος ονομάτων - Πλάτων, 427-347 π.Χ. (Ελληνική Παράδοσις = Hellenic Tradition, 2015)
Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει: Εισαγωγή, Διαίρεση του διαλόγου σε Ενότητες - Μέρη - Κεφάλαια, Περιλήψεις Μερών και Κεφαλαίων, Αρχαίο Κείμενο και Σύγχρονη Απόδοση, Εκτενή Σχόλια και τελικό Συμπέρασμα, καθώς και Λεξικογράφηση όλων των ετυμολογιών του Κρατύλου, που δίνει ο Σωκράτης, αλλά και όλων των άλλων ετυμολογιών που δίνονται στο παρόν έργο, σε ένα συνοπτικό και εύχρηστο Ετυμολογικό Λεξικό.