Τέλος στον πόνο της αρθρίτιδας με διατροφή - Σερέτη, Νικολέτα (Εκδόσεις Κάδμος, 2015)
Η διατροφή μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην εμφάνιση, τη θεραπεία και την πρόληψη της αρθρίτιδας. Πιο αναλυτικά, υπάρχουν τροφές, όπως τα σάκχαρα, τα μεταλλαγμένα λιπαρά, οι επεξεργασμένες τροφές και τα τηγανητά, των οποίων η κατανάλωση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης αρθρίτιδας έως και 80%. Από την άλλη, υπάρχουν τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που μειώνουν δραματικά τις πιθανότητες εμφάνισης αρθρίτιδας και, επιπλέον, η κατανάλωσή τους μπορεί να συμβάλλει στη θεραπεία της πάθησης. Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την υγιεινή διατροφή, είναι τα μυστικά που αποκαλύπτει αυτό το βιβλίο!