Νικήστε τις φλεγμονές - Δημόπουλος, Μάριος, 1975- (Εκδόσεις Κάδμος, 2015)
Η χρόνια φλεγμονή προάγει κυριολεκτικά κάθε ασθένεια. Αν ανιχνεύσουμε βαθύτερα, βρίσκουμε ότι η χρόνια φλεγμονή είναι συνέπεια μιας βλάβης στο σώμα που συνδυάζεται με διατροφικές ελλείψεις ή ανισορροπίες. Για να αντιμετωπίσουμε σωστά τις φλεγμονώδεις παθήσεις είναι απαραίτητο να διορθώσουμε τα βαθύτερα διατροφικά προβλήματα. Το βιβλίο αυτό σας εκπαιδεύει πώς να αποφεύγετε τις τροφές που σας κάνουν πιο επιρρεπείς στη φλεγμονή και πώς να διαλέγετε τροφές που μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή και τον κίνδυνο για πολλές ασθένειες. Θα μάθετε πλήθος πρακτικών πληροφοριών για το πώς να προλάβετε και να αντιστρέψετε τη φλεγμονή. Μεταξύ άλλων θα πληροφορηθείτε για: -τις διαιτητικές ανισορροπίες που οδηγούν σε χρόνια φλεγμονή - ένα ισορροπημένο διαιτητικό πλάνο που μειώνει τη φλεγμονή - τα καλύτερα φυσικά αντιφλεγμονώδη συμπληρώματα, όπως ιχθυέλαιο, βιταμίνη Ε, διάφορα βότανα και πολλά άλλα.