125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα παιδιά : 1-3 ετών - Silberg, Jackie (Εκδόσεις Διόπτρα, 2016)
Απλά και διασκεδαστικά παιχνίδια που δημιουργούν γερά θεμέλια για τη μελλοντική μάθηση! Μια διασκεδαστική συλλογή από τραγούδια, παιχνίδια και ασκήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού σας, από τη γέννηση του έως και 12 μηνών. Αν θέλετε να βοηθήσετε το μωρό σας ώστε να μαθαίνει εύκολα, να νιώθει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον και να έχει πλούσιο λεξιλόγιο, δεν έχετε παρά να διαβάσετε αυτό το βιβλίο και να παίξετε, μαζί με το μωρό σας, τα παιχνίδια που περιγράφονται! Το βιβλίο 125 Παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα μωρά αποτελεί έναν εμπεριστατωμένο οδηγό για γονείς και εκπαιδευτικούς αφού η κάθε δραστηριότητα ολοκληρώνεται με πληροφορίες από τις τελευταίες έρευνες στον τομέα του εγκεφάλου αλλά και με οδηγίεςγιατη σωστή εφαρμογή των δραστηριοτήτων. Πρώτη φορά, η γνώση γίνεται τόσο απολαυστική!