Ο Χάρης του Θεαγένη : ιστορικό ανάγνωσμα - Έλατος, Νώντας (Ιδεοθέατρον, 1999)
Ο Χάρης, ένα νέο αγόρι μας ξεναγεί στην κλασική Ελλάδα μέσα από την περιπετειώδη ζωή του. 'Ενα ολοζώντανο μάθημα Ιστορίας που περιγράφει επίσης αναλυτικά και τον τρόπο εκπαιδεύσεως των νέων στην Αθήνα αλλά και στην Σπάρτη. 'Ενα πολύ ευχάριστο ανάγνωσμα. 'Ενα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλα τα Ελληνόπουλα.