Μεγαλώνοντας χαρούμενους εφήβους - Hayman, Suzie (Βήτα, 2016)
Στο βιβλίο περιγράφονται οι βιοσωματικές και συναισθηματικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας, μιας αναπτυξιακής περιόδου σημαντικής και δύσκολης για τους εφήβους και τους γονείς. Γίνεται προσπάθεια να ερμηνευθούν οι συμπεριφορές και οι αστάθειες των εφήβων, οι εκρήξεις θυμού και η δυσχέρεια στην επικοινωνία τους με τους γονείς, η σεξουαλική τους αφύπνιση και τα έντονα συναισθήματα. Ο σκοπός είναι κυρίως να κατανοήσουν οι γονείς τι ακριβώς συμβαίνει κατά την εφηβεία, να αποκτήσουν ενσυναίσθηση με τα παιδιά τους, και να προσπαθήσουν να αναπτύξουν μια πιο δημιουργική επικοινωνία μαζί τους.