Π. Καρατζάς ο αγνοημένος, Παλαιών Πατρών Γερμανός ο τιμημένος : μυθιστορηματική βιογραφία - Μόσχος, Νίκος (Κέδρος, 1978)
Μυθιστορηματική βιογραφία για δύο παράλληλες μορφές του μεγάλου ξεσηκωμού Παναγιώτης Καρατζάς (ο αγνοημένος) Παλιών Πατρών Γερμανός (ο τιμημένος).