Φαντάσου την πόλη, Κοζάνη 2013 : αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές προτάσεις ανάπλασης του αστικού τοπίου της Κοζάνης : 4-13 Οκτωβρίου, Αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού ([χ.ό.], 2013)
Η έκθεση "Φαντάσου την Πόλη - Κοζάνη 2013", πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 13 Οκτωβρίου από την ομάδα weNTOYimagine. Ποικίλες διαλέξεις, φωτογραφικές και εικαστικές εκθέσεις, αστικές παρεμβάσεις και εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με την κεντρική έκθεση μη υλοποιημένων αρχιτεκτονικών προτάσεων για την Κοζάνη φιλοξενήθηκε στην Αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Σημαντικό γεγονός στη διοργάνωση αποτέλεσε η ανάδειξη και η επανάχρηση των χώρων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης από την ομάδα weNTOYimagine. Πιο συγκεκριμένα, μετά από εργασίες και σημαντικές παρεμβάσεις χρησιμοποιήθηκαν η κεντρική Αίθουσα του Σταθμού, η Αποθήκη απέναντι καθώς και τα βαγόνια.