Barbie Η πριγκίπισσα και η ποπ στάρ : ροκ και τιάρες - Granat, Steve (Anubis, 2012)
Η Τόρι είναι μια πριγκίπισσα που θέλει να γίνει ποπ σταρ. Η Κέιρα είναι μια ποπ σταρ που ονειρεύεται να ζήσει τη ζωή μιας πριγκίπισσας. Μόλις συναντηθούν οι δυο κοπέλες, θα αλλάξουν θέσεις και θα ζήσουν το όνειρό τους! Κι όταν το βασίλειο κινδυνέψει, θα καταφέρουν να το σώσουν! Ζήσε την πιο ροκ περιπέτεια στη νέα ταινία της Barbie, Η Πριγκίπισσα και η Ποπ Σταρ!