Barbie Θαμπελίνα : μια τοσοδούλα νεράϊδα - Landolf, Diane Wright (Αρχίζω να διαβάζω, Σταθμός 2, 2009)
Το πάρκο όπου μένει η Θαμπελίνα και οι υπόλοιπες Λουλουδονεράιδες κινδυνεύει. Στη θέση του θα χτιστεί ένα εργοστάσιο. Θα μπορέσουν άραγε η Θαμπελίνα και οι φίλες της να σώσουν το πάρκο;