Και τώρα μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου - Durojaiye, Ade (Μέγας Σείριος, 2016)
Σε αυτήν τη συλλογή διηγημάτων, γραμμένη με ειλικρίνεια και εσωτερική ματιά, ο Ade Durojaiye μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τον Alex, τον βασικό χαρακτήρα του βιβλίου, στο ταξίδι του προς την πνευματική συνειδητότητα. O Ade γράφει για τα γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή του Alex: τη διάλυση της σχέσης του με την Athena, τη μαχη με την κατάθλιψη, το φόβο του να ζήσει ξανά και την εμπειρία του με την πνευματική θεραπεία. Το βιβλίο του Ade μας ταξιδεύει στις προκλήσεις της ζωής, την αγάπη, τον φόβο και την κατάθλιψη, αλλα και στη σημασία του να πραγματώσουμε την πνευματικότητα στην καθημερινή μας ζωή.