Η τρομπέτα στη τζαζ - Escher, Wolf (Blue, Σειρά Τζαζ ;, 1993)
Η τρομπέττα, ένα απ' τα δυσκολότερα πνευστά όργανα, έχει κυριαρχική λειτουργία στη τζαζ. Αυτό απαιτεί μακροχρόνια σπουδή και μόνο η καθημερινή μελέτη με το όργανο μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη κατάκτησή του.