Η κιθάρα στη τζαζ - Diez, Stephan (Blue, Σειρά Τζαζ, 1994)
Σκοπός της "σειράς τζαζ" είναι να καταγράψει ορισμένα από εκείνα τα πράγματα που συνέβησαν και συμβαίνουν στην τζαζ. Όλες οι ασκήσεις έχουν δοκιμασθεί πολλαπλώς στην διδασκαλία. Η θεωρία και η πράξη είναι αχώριστες και στην τζαζ. Η μουσική χωρίς θεωρία θα ήταν τυφλή. Χωρίς πράξη κουφή.