Ο ρυθμός της τζαζ - Viera, Joe, 1932- (Blue, Σειρά Τζαζ, 1993)
Σκοπός της "σειράς τζαζ" είναι να καταγράψει ορισμένα από εκείνα τα πράγματα που συνέβησαν και συμβαίνουν στην τζαζ. Όλες οι ασκήσεις έχουν δοκιμασθεί πολλαπλώς στην διδασκαλία. Η θεωρία και η πράξη είναι αχώριστες και στην τζαζ. Η μουσική χωρίς θεωρία θα ήταν τυφλή. Χωρίς πράξη κουφή.