Αντίστιξη : ασματική πολυφωνία - Jeppesen, Knud, 1892-1974 (Νάσος, 2003)
Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει όλα τα ουσιώδη στοιχεία της πρώτης εκδόσεως. Εν προκειμένω μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω χρήση του πλεονεκτήματος που μου παρέχουν τα εν τω μεταξύ διατυπωθέντα "κριτικά" σχόλια πεπειραμένων και διακεκριμένων συναδέλφων και φίλων, ώστε να προκύψει ωφέλεια κυρίως στην πρακτική της χρήσεως του βιβλίου. Για το σκοπό αυτό έχω προβεί σε μικρές αλλαγές και προσθήκες, τέτοιες ώστε να προκύψει μεγαλύτερη σαφήνεια. Για το φιλικό ενδιαφέρον για το βιβλίο, και για τις καλές συμβουλές, αισθάνομαι ιδιαίτερα μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσω τον καθηγητή Dr. Glen Haydon (Chapel Hill, U.S.A.), τον συνθέτη καθηγητή Zoltan Kodaly (Βουδαπέστη), τον συνθέτη Hans Toifl (Βιέννη), τον καθηγητή Dr. Otto Ursprung (Μόναχο) και τους συνθέτες Finn Hoffding και Rudolf Simonsen (Κοπεγχάγη).