Ισαίου λόγοι : αρχαίον κείμενον - Ισαίος, π. 420-π. 350 π.Χ. (Βιβλιοθήκη αρχαίων Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών, 1939)
Περί του Κλεωνύμου κλήρου -- Περί του Μενεκλέους κλήρου -- Περί του Πύρρου κλήρου (ή κατά Νικοδήμου ψευδομαρτυριών) -- Περί του Νικοστράτου κλήρου -- Περί του Δικαιογένους κλήρου -- Περί του Φιλοκτήμονος κλήρου -- Περί του Απολλόδωρου κλήρου -- Περί του Κίρωνος κλήρου -- Περί του Αστυφίλου κλήρου -- Περί του Αριστάρχου κλήρου -- Περί του 'γνιου κλήρου -- Υπέρ Ευφιλήτου