Οι λογισμοί και η αντιμετώπισις τους - Βενέδικτος, Ιερομόναχος, Αγιοτείτης (Συνοδία Σπυρίδωνος Ιερομονάχου, 1998)
Ανάμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος που προσεύχεται, είναι και το πρόβλημα των λογισμών.