Το νησί των θησαυρών - Γαλάτουλα, Τατιάνα (Τα ωραιότερα παραμύθια του κόσμου, 2006)
Τα πιο γνωστά παραμύθια όλων των εποχών ξαναζωντανεύουν χάρη στην υπέροχη σειρά "Τα Ωραιότερα Παραμύθια του Κόσμου"! Ο Τζιμ και η μητέρα του ήταν φτωχοί αλλά καλοί άνθρωποι. Η ζωή τους κυλούσε ήρεμα και απλά μέχρι την ημέρα που ένας πειρατικός χάρτης και ένας αμύθητος θησαυρός μπήκαν στη ζωή τους. Ο Τζιμ, το νεαρό αλλά θαρραλέο αγόρι, ταξιδεύει στις μανιασμένες, άγριες θάλασσες και γίνεται ένα με τους πιο σκληρούς και ατρόμητους πειρατές των ωκεανών. Ακολουθήστε τον Τζιμ και το πλήρωμα του πλοίου "Σπανιόλα" στο ταξίδι τους μέχρι το Νησί των Θησαυρών και ζήστε μια απίστευτη περιπέτεια. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)