Μύθοι του Αισώπου - Pinkney, Jerry (Μου αρέσει να διαβάζω, 2008)
Πώς ένα ποντίκι θα φανεί χρήσιμο σ` ένα λιοντάρι; Ποιος θα κρεμάσει το κουδούνι στο λαιμό της γάτας και τι θα συμβεί όταν η πονηρή αλεπού καλέσει ένα λελέκι για φαγητό; Με την απλότητα και τη σοφία τους, οι Μύθοι του Αισώπου, διδάσκουν τη δικαιοσύνη, την ευγένεια, την εργατικότητα, το θάρρος,την υπομονή.