Εργαστηριακές ασκήσεις οπτικής-οπτοηλεκτρονικής και laser με στοιχεία θεωρίας. - Ανδριτσάκης, Αντώνης Π. (Λύχνος, 2005)
Οι σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της Οπτοηλεκτρονικής και Laser και οι εφαρμογές τους σε τομείς όπως η Ιατρική, η Αισθητική και η Φυσικοθεραπεία είναι εξαιρετικά επίκαιρες και προκαλούν το γενικότερο ενδιαφέρον. Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια προσπάθεια ανάπτυξης και επεξεργασίας μοντέρνων ασκήσεων σε τρόπο ώστε να μπορούν να γίνουν κατανοητά από προπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ βασικά φαινόμενα στα οποία στηρίζονται σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές στους παραπάνω τομείς.