Παρακλητικός κανών εις τον Όσιον Παΐσιον τον Αγιορείτην : η μνήμη αυτού τελείται τη 12η Ιουλίου (Ιερόν Ησυχαστήριον "Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος", 2015)
Εποιήθη υπό της Αδελφότητος του Ιερού Ησυχαστηρίου "Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος" Η μνήμη αυτού τελείται τη 12η Ιουλίου