Ελληνική δημιουργία υπεροχής και γραικύλοι - Πλεύρης, Κωνσταντίνος Α. (Ήλεκτρον, 2006)
Ένας αποτελεσματικός τρόπος παρουσιάσεως στοιχείων ? επιχειρημάτων είναι να δημοσιεύεις συγκεντρωτικά κείμενα, ειδήσεις, σχόλια κτλ. ατόφια από τις εφημερίδες, με ελάχιστο αν χρειάζεται σχολιασμό. Η συνολική προβολή των γεγονότων συμβάλλει, στην πειθώ κι ακόμη διασώζει την μνήμη, που αλλιώς χάνεται στην καθημερινότητα της ζωής. Τον τρόπο αυτό χρησιμοποιεί ο συγγραφέας στο βιβλίο αυτό, όπου αποδεικνύει την καταστροφή των Αρχαιοτήτων μας και της Γλώσσας μας που αποτελούν βάσεις του πολιτισμού της Ελληνικής Φυλής.