Η συνισταμένη των ανοησιών της υφηλίου : μια συζήτηση με τον Θανάση Θ. Νιάρχο - Νιάρχος, Θανάσης Θ., 1945- (Μεταίχμιο, 2016)
Το βιβλίο βασίζεται στη συζήτηση της 'Αλκης Ζέη με τον Θανάση Νιάρχο που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά στις 4 Απριλίου του 2016. Η 'Αλκη Ζέη μιλάει για τη ζωή και το έργο της, για τις συναντήσεις της με σπουδαίες προσωπικότητες, καθώς και για τη στάση της απέναντι στις προκλήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας. Η έκδοση διανθίζεται από φωτογραφικό υλικό.