Αν θες να πας ταξίδι στο φεγγάρι - Πιπίνη, Αργυρώ (Καλειδοσκόπιο, 2016)
Αν θες να ζήσεις σε κόσμους περασμένους, και καιρούς μελλοντικούς, αν θες να επισκεφθείς του Ποτέ τη χώρα τότε προχώρα... Ένα βιβλίο για αναγνώστες, μικρούς και μεγάλους, ένα βιβλίο για το βιβλίο, για τη χαρά της ανάγνωσης.