Έκθεση σε 7" = 7" Exposure - Γιανναράς, Σπύρος, 1972-; Δεληβοριάς, Άγγελος, 1937-2018; Κουργιαντάκης, Λεωνίδας; Καραμάνη, Αναστασία (Μουσείο Μπενάκη, 2016)
Η συνοδευτική έκδοση της ομότιτλης έκθεσης που φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη (Κεντρικό κτήριο) από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Απριλίου 2016. Οι φωτογραφίες, που περιλαμβάνονται και στην παρούσα έκδοση, αποτελούν μία ψηφίδα ενός ενιαίου εικαστικού έργου και ταυτόχρονα διατυπώνουν μία πρόταση για την ένταξη της ανθρώπινης "φιγούρας" στον χώρο, προσδίδοντας έτσι ανθρώπινη κλίμακα στο αχανές φωτογραφικό τοπίο.