Οι γενναίες φίλες - Man-Kong, Mary (Αρχίζω να διαβάζω : Οι τρεις σωματοφύλακες, 2009)
Ο πρίγκιπας Λουί κινδυνεύει από τον κακό Φιλίπ, που θέλει να του πάρει το θρόνο. Θα μπορέσουν, άραγε, η Κορίν και οι φίλες της να τον σώσουν και να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, να γίνουν Σωματοφύλακες