Οι πριγκίπισσες της μουσικής - Ruby, Cliff (Αρχίζω να διαβάζω : Το διαμαντένιο κάστρο, 2008)
Το διαμαντένιο κάστρο κινδυνεύει από την κακιά μούσα Λυδία. Δυο αγαπημένες φίλες, η Λιάνα και η Αλέξα, καταφέρνουν να σώσουν το Κάστρο και ανακηρύσσονται Πριγκίπισσες της Μουσικής.