Ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων - Bussell, Darcey (Μαγικές μπαλαρίνες, 2009)
Η Ντιάνα έχει αρχίσει να ανησυχεί. Τα μαγικά μπαλαρινάκια της στενεύουν και σύντομα θα πρέπει να τα αποχωριστεί. Παρ' όλα αυτά, τα κόκκινα παπούτσια του χορού τη μεταφέρουν για μια ακόμη φορά στη Χώρα του Μπαλέτου. Θα καταφέρει άραγε το κοριτσάκι να βοηθήσει την πριγκίπισσα Αυγή να ανεβάσει μια παράσταση μπαλέτου για τα γενέθλια της μαμάς της;