Τσάι και συμπάθεια - Anderson, Robert, 1917-2009 (Πολιτισμική ταινιοθήκη ΕΡΤ, 2010)
Τον είδαν να κάνει μπάνιο γυμνός με ένα καθηγητή του σχολείου του και αμέσως άρχισαν τα κουτσομπολιά.Χωρίς να έχει συμβεί κάτι παραπάνω μεταξύ τους από αυτό, ο καθηγητής διώχνεται και εκείνου του «βγαίνει το όνομα».Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη γιατί είναι ένα παιδί ευαίσθητο, με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η σύζυγος ενός άλλου καθηγητή του σχολείου στέκεται δίπλα του, προσφέροντάς του τσάι και συμπάθεια.Θα μπορέσει, τελικά, να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του; Και με ποιο τίμημα;