Ανάβασις Αλεξάνδρου. Τόμος Α΄ : αρχαίον κείμενον - Αρριανός, π. 95-π. 175 (Βιβλιοθήκη Παπύρου : Τα άπαντα των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων ;, 1938)
Το βιβλίο με αρ. εισαγ. Α2045 ανήκει στη "Βιβλιοθήκη του Χρήστου Μανώλη"