China Rediscovered : the Benaki Museum Collection fo Chinese Ceramics - Μαγγίνης, Γιώργης (Benaki Museum, 2016)
Η έκδοση κυκλοφόρησε με την ευκαιρία της έκθεσης "Κεραμική από την Κίνα, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2016. Ο τόμος, με πλούσια εικονογράφηση, παρουσιάζει στο ελληνικό και στο διεθνές κοινό μία επιλογή αριστουργημάτων κινεζικής κεραμικής, που προέρχονται από τη συλλογή του Γεωργίου Ευμορφόπουλου, εξέχουσα μορφή στην ανάδειξη της Ασιατικής τέχνης, η οποία συγκροτήθηκε στις αρχές του εικοστού αιώνα και δωρήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη τη δεκαετία του 1930. " Τα ενενήντα αντικείμενα που παρουσιάζονται στην έκδοση, καθώς και τα επιστημονικά και κατατοπιστικά κείμενα που τα συνοδεύουν, ανιχνεύουν την παγκόσμια προσφορά του κινεζικού πολιτισμού, φωτίζουν την ιστορία των επαφών της Κίνας με τη Δύση και αναδεικνύουν το όραμα του δωρητή.