Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου - Χατζηγεωργίου, Νίκος Κ. (Μίλητος, 2014)
Μια περιδιάβαση στη Μακεδονική Γη, όπου έζησε και μεγαλούργησε ο Μέγας Αλέξανδρος. Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα αρχαιολογικά ευρήματα στην Αρχαία Πέλλα, στο Αρχαίο Δίον, αλλά και στη Βεργίνα. Με την έκδοση αυτή ο αναγνώστης έχει μία σφαιρική εικόνα για την αρχαία Μακεδονική Γη, όπου έζησε ο Αλέξανδρος πριν επιχειρήσει την μεγάλη του πορεία στην ιστορία