Ένα αξέχαστο πικ νικ - francis, Susan (Ψυχρά κι ανάποδα, 2016)
Η 'Αννα είναι ενθουσιασμένη, γιατί έχει βάλει τα δυνατά της να οργανώσει ένα υπέροχο πικ νικ για την ίδια και τους φίλους της. Τους περιμένουν όμως ένα σωρό αναποδιές, και τα σχέδιά της κινδυνεύουν να ανατραπούν. Θα μπορέσει η 'Αννα και οι φίλοι της να τις ξεπεράσουν και να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα;